FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 


Viva La Salsa foruma noteikumi

 
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов www.vivalasalsa.lv -> О форуме и сайте
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Дмитрий Смирнов
Site Admin


Зарегистрирован: 23.02.2006
Сообщения: 1157
Откуда: Vivalasalsa.lv

СообщениеДобавлено: Tue May 15, 2007 11:48 am    Заголовок сообщения: Viva La Salsa foruma noteikumi Ответить с цитатой

Viva La Salsa foruma noteikumi

I Vispārējie noteikumi

1. Šie Noteikumi stājas spēkā to publicēšanas brīdī.
2. Visiem Dalībniekiem šī Noteikumi ir jāievēro.
3. Šo Noteikumu nezināšana netiek uzskatīta par attaisnojumu to neievērošanai.
4. Dalībnieka iesaistīšanās Forumā tiek uzskatīta par piekrišanu šiem Noteikumiem.
5. Administrācija nosaka Foruma politiku, Foruma Noteikumus, izvirza Moderatorus, nodrošina vispusīgu kontroli un tai ir neierobežotas pilnvaras.

II Definīcijas

6. Foruma Noteikumos tiek izmantotas sekojošas definīcijas:

Forums – konference saitē http://www.vivalasalsa.lv/

Dalībnieks – persona, kurai Forumā pastāv uzskaites ieraksts.

Noteikumi – šie noteikumi, kas nodrošina konferences norisi Forumā.

Moderators – Foruma Dalībnieks, kas novēro, kā pārējie Foruma Dalībnieki ievēro šos Noteikumus, kuram ir tiesības rediģēt ziņojumus un Foruma tēmas dažās vai visās Foruma Sadaļās, lai nodrošinātu Foruma dalībnieku pakļaušanos Foruma Noteikumiem.

Administrators – persona, kurai ir absolūtās pilnvaras rīkoties ar jebkuru Foruma funkciju un kas tiek uzskatīta par augstāko instanci Foruma vadīšanā.

Administrācija – Foruma Administratoru grupa, kas īsteno kopējo Foruma darbības vadību.

Ietekmēšanas līdzekļi, ko lieto Administrācija – ziņojumu un tēmu rediģēšana, dzēšana, kā arī pārvietošana, lai nodrošinātu Foruma Noteikumu ievērošanu.

BAN – Dalībnieka tehniska atstādināšana (uz noteiktu vai nenoteiktu laiku) no dalības Forumā pēc Administrācijas ieskatiem.

Niks – Foruma Dalībnieka vārds, ar kādu tas ir reģistrējies Forumā.

Avatara – attēls, ko savā profilā ielādējis Foruma Dalībnieks un kas parādās dalībnieka ziņojumos.

II Reģistrācija Forumā

7. Kā Niku aizliegs izmantot:
1. Interneta mājas lapu adreses,
2. Telefona numurus,
3. IP adreses,
4. Rupjus un necenzētus izteicienus,
5. Pārlieku garas, neloģiskas burtu vai ciparu kombinācijas.

8. Kā Niku aizliegts izmantot jau esošu Niku, kas atbilst tam, ar kādu reģistrējies Foruma Administrators, Moderators vai cits Dalībnieks, kā arī tādu, kas ir līdzīgs jau esošam Nikam un var maldināt citus Foruma dalībniekus.

9. Aizliegts izmantot Avataras, kuras nav personīgais fotoattēls. Foruma Dalībnieka fotogrāfijai jābūt tādai, lai tajā būtu skaidri redzama viņa seja. Pēc saviem ieskatiem Foruma Dalībnieks Avataru var neizmantot vispār.

IV Sazināšanās Forumā

10. Saziņai Forumā jābūt balstītai uz savstarpējas laipnības un cieņas principiem, kas raksturīgi pieaugušiem, labi audzinātiem cilvēkiem.

11. Krievvalodīgos Foruma Dalībniekus mēs uzstājīgi lūdzam izmantot sarakstē kirilisko alfabētu, kā arī ievērot krievu valodas gramatikas noteikumus. Šīs noteikums neattiecas uz Foruma Dalībniekiem, kuriem krievu valoda nav dzimtā valoda. Šis noteikums ir rekomendējošs. Foruma Dalībnieki, kas sarakstei izmanto smartfonus, komunikatorus, papildierīces vai klaviatūras, kurām nav paredzēts krievu alfabēts, vai datorus, kuri neatbalsta krievu valodu, tiek pielīdzināti tiem Foruma Dalībniekiem, kuriem nav iespējas rakstīt ziņojumu, izmantojot kirilisko alfabētu, citu iemeslu dēļ, taču iespēju robežās arī viņiem šis noteikums ir jāievēro.

12. Uzstājīgi rekomendējam neizmantot sarakstē necenzētus vārdus un izteicienus. Ja, pēc Moderatoru domām, šādu vārdu vai izteicienu skaits ziņojumā ir pārlieku liels, ziņojums var tikt dzēsts. Dalībnieks, kas uzrakstījis šo ziņojumu var tikt sodīts ar Banu vai brīdinājumu.

13. Forumā aizliegts:
1. Aizvainot citu Foruma Dalībnieku,
2. Pāriet uz personīgu saraksti, t.i., apspriest oponentu un viņa personības īpašības,
3. Rupjība un nepieklājība,
4. Rasistiski izteicieni,
5. Aicinājums vardarbīgā ceļā gāzt valdību,
6. Sociālā, rasu, nacionālā vai reliģiskā naida kurināšana,
7. Jebkura dzimuma vai seksuālās orientācijas pārstāvju goda un cieņas aizskaršana.

14. Forumā aizliegts:

Offtop - ziņojums, kas absolūti neattiecās uz apspriežamo tēmu. Tas parasti noved pie apspriežamās tēmas pārtraukšanas vai tēmas pārvietošanas. Pēc saviem ieskatiem Moderatori var dzēst neatbilstošo ziņojumu vai pārvietot to uz atsevišķu tēmu.

Flame – pāreja no karstas diskusijas par tēmu uz ne mazāk karstu strīdu, skaidrošanos un savstarpējiem Foruma dalībnieku apvainojumiem. Ja parādās Flame pazīmes, Moderators pēc saviem ieskatiem var slēgt tēmu vai nu uz laiku vai pavisam, lai novērstu turpmāku Flame.

Flood – pilnīgi bezjēdzīgs ziņojums, kas rada tik pat bezjēdzīgas atbildes. Ziņojumi, kas satur Flood pazīmes, tiks nekavējoties dzēsti.

Overquoting – pārlieku garu citātu izmantošana, kad Foruma dalībnieks savā ziņojumā izmanto citu Foruma dalībnieku tekstu, līdz ar to ziņojums kļūst ļoti garš. Šādā gadījumā citāts jāsamazina līdz minimālajam apjomam, kas ļauj saprast tā jēgu, vai jāsadala citāts vairākās daļās un jāatbild uz katru no tām pēc būtības.

Spam – vairākkārtēja viena un tā paša ziņojuma atkārtošanās.

Dublēšana – Vienlaicīga tēmas dublēšana vairākās Foruma sadaļās. Gadījumā, ja viens un tas pats ziņojums tiks atklāts vairākās sadaļās, visas liekās kopijas tiks dzēstas. Viena ziņojuma kopijas Forumā var tikt ievietotas tikai ar Moderatoru vai Administrācijas atļauju.

Sadaļas tematikas pārkāpšana – jaunas tēmas Sadaļā jāievieto, stingri ievērojot Sadaļas tēmu. Piemēram, aizliegts Tēmu "Ejam uz kino!" ievietot Sadaļā "Gribu mācīties!". Moderatori, pēc saviem ieskatiem, neatbilstošo tēmu var vai nu dzēst, vai pārvietot uz atbilstošo Sadaļu.

15. Forumā aizliegts:
1. Ievietot reklāmu vai komercsludinājumus, kā arī piedāvāt pakalpojumus,
2. Publicēt šaubīgus paziņojumus, piemēram, "Piedāvāju labi nopelnīt tiem, kam bankā atvērts konts", "Aicinām simpātiskas meitenes vecumā no 18 līdz 30 gadiem, bez kompleksiem lasīt zemenes", utt.,
3. Publicēt erotiskus vai pornogrāfiskus materiālus, kā arī saites uz šādiem materiāliem.

16. Visus jautājumus par reklāmas vai komercsludinājumu izvietošanu izlemj tikai Administrācija.

17. Gadījumos, kad rodas tehniska vai administratīva rakstura jautājumi vai problēmas, jebkuram Foruma Dalībniekam ir tiesības lūgt palīdzību Moderatoriem vai Administrācijai, lai šo problēmu atrisinātu.

V Sadaļu ierobežojumi

18. Forumā radīti sekojoši ierobežojumi tematiskajām sadaļām:

Gribu mācīties! Sadaļā tiek veikta stingra moderācija. Šeit tiek apspriests viss, kas saistīts ar skolu Viva La Salsa un tās darbību. Šeit tiek izvietoti sludinājumi un paziņojumi par jaunu grupu komplektēšanu, nodarbību sarakstu, kā arī visiem pasākumiem, ko organizē skola. Šeit var tikt apspriestas pasniegtās nodarbības, skolas darbība, utt. Jebkuri ziņojumi, kas neatbilst šim noteikumam tiks dzēsti vai pārvietoti uz citu sadaļu.

Festivāli un meistarklases. Sadaļā tiek veikta stingra moderācija. Šeit tiek apspriests viss, kas saistīts ar festivāliem un nodarbībām, ko pasniedz citi pedagogi. Organizējam braucienus, apspriežam nodarbības un dalāmies iespaidos. Jebkuri ziņojumi, kas neatbilst šim noteikumam tiks dzēsti vai pārvietoti uz citu sadaļu.

Viss par salsu! Sadaļā tiek veikta stingra moderācija. Šeit tiek apspriests viss, kas jebkādā veidā saistīts ar salsas pasauli: stili, dejas tehnika, figūras, attiecības ar partneri utt. Rueda arī tiek apspriesta šeit. Lūgums stingri ievērot Sadaļas tematikas robežas. Jebkuri ziņojumi, kas neatbilst šim noteikumam tiks dzēsti vai pārvietoti uz citu sadaļu.

Citas dejas. Sadaļā tiek veikta stingra moderācija. Šeit tiek apspriestas visas pārējās dejas, gan tās, kas radniecīgas salsai, gan citas, gan tās, ko mēs apgūstām skolā, gan citas. Tātad viss, izņemot salsu un ruedu. Jebkuri ziņojumi, kas neatbilst šim noteikumam tiks dzēsti vai pārvietoti uz citu sadaļu.

Mūzika, video, foto. Sadaļā tiek veikta stingra moderācija. Šeit tiek apspriesta salsas mūzika un video, foto no salsas pasākumiem, salsas orķestru koncertiem. Apkopojam saites un dalāmies ar tām. Šeit var meklēt arī dziesmiņas, klipus, fotogrāfijas, jautāt par to visu citiem Foruma Dalībniekiem, kā arī visu to apspriest. Visu, kas uz iepriekš minēto neattiecās, lūgums izvietot citās sadaļās.

Gribi padejot? Sadaļā tiek veikta stingra moderācija. Šeit tiek apspriests viss, kas jebkādā veidā saistīts ar deju tusiņiem. Šajā sadaļā tie var tikt organizēti, apspriesti, atcelti, pārcelti, kā arī šeit var dalīties ar iespaidiem. Šeit tiek apspriesti klubi un citas vietas, kurās iespējams dejot salsu. Visu, kas uz iepriekš minēto neattiecās, lūgums izvietot citās sadaļās.

Iepazīšanās un brīvais laiks. Sadaļa, kurā pastāv brīva moderācija. Šeit: jauniņie var uzrakstīt savu pirmo ziņojumu J, dejotāji var atrast kolēģus no savas grupas, visi sapazīstās ar visiem un iegūst jaunus draugus. Šeit kavējās atmiņās un kaļ plānus nākotnei . Šeit tiek organizēti visi tie kopīgie pasākumi, kas nav saitīti ar dejošanu.

Par visu pārējo. Sadaļa, kurā pastāv brīva moderācija. Šeit var tikt apspriests viss, kas neattiecās uz citām sadaļām. Protams, jāievēro vispārējie Foruma noteikumi.

Par Forumu un mājas lapu. Sadaļā tiek veikta stingra moderācija. Šeit tiek apspriesta Foruma darbība, noteikumi, moderācija, tehniskās problēmas un citi tam līdzīgi jautājumi. Šeit var apspriest skolas mājas lapu kopumā. Jebkuri ziņojumi, kas neatbilst šim noteikumam tiks dzēsti vai pārvietoti uz citu sadaļu.

VI Moderēšana

19. Moderatori un Administrācija seko tam, lai sazināšanās Forumā pilnībā atbilstu šiem Noteikumiem. Ja kāds no Dalībniekiem neievēro Noteikumus, Moderators, pēc saviem ieskatiem, var piemērot viņam kādu no Administrācijas ietekmēšanas līdzekļiem.

20. Moderatori un Administratori – aizņemti cilvēki un ne katram no viņiem ir iespēja kontrolēt Forumu nepārtraukti, tādēļ Forumā kādu brīdi var atrasties ziņojumi, kas neatbilst šiem Noteikumiem. Ja Jūs esat ievērojis Noteikumu pārkāpumu, paziņojiet par to Moderatoriem vai Administrācijai. Moderēšana tiek veikta, lai iespēju robežās konstatētu iespējamos pārkāpumus.

21. Par saviem veikumiem un darbībām Moderatori atskaitās Foruma Administrācijai, kura kontrolē Moderatoru darbību. Administrācija pieņem lēmumu par Moderatoru darbību, kas vērstas uz Foruma stabilas darbības uzturēšanu un attīstību, pamatotību un objektivitāti. Pārkāpēji, kas uzskata, ka ir nepelnīti sodīti, var apelēt Administratoram.
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Посетить сайт автора
Показать сообщения:   
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов www.vivalasalsa.lv -> О форуме и сайте Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

 
Перейти:  
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Русская поддержка phpBB
Наш провайдер:

Top.LV